Julekonfekt

Jule-konfekt: 10 lækre opskrifter

Jule-konfekt kommer i mange former, farver og smagsvarianter. De lækre julegodter rummer både det enkle og det eksperimenterende, og de skal helst forføre både øjne og smagsløg. Få 10 idéer til julekonfekt her.
Eilen Jóhanna Anthoniussen 1.10.2020
Jule konfekt kan overtrækkes med chokolade og pyntes med forskellige nødder og frysetørrede bær

10 lækre opskrifter på jule-konfekt

Så er det ved at være tid til julens sødesager, og julekonfekt er en af vores yndlingsting ved julen. Julekonfekt er ikke kun en sød fornøjelse til kaffen, den er også en kreativ måde at lave sødesager, til dig der holde af at eksperimentere i køkkenet og gerne vil servere noget sødt og smukt til vinterhyggen eller til julegæsterne. Derfor har vi samlet 10 søde bud på årets julekonfekt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

SE OGSÅ: Havregrynskugler kan også sagtens gå som konfekt. Prøv denne udgave med marcipan og hindbær.

Julekonfekt lægger som nævnt op til kreativitet og leg, og i virkeligheden sætter du selv grænserne for, hvad dit julekonfekt skal indeholde. Nogle klassiske ingredienser kendetegner julekonfekt, så som marcipan, nougat, nødder og tørret frugt, men julekonfekt rummer også nyere tendenser som f.eks. lakrids, hvid chokolade og hindbær. Så slip din fantasi løs og kreer dit helt eget julekonfekt i forskellige former, farver, størrelser og smage, kun du sætter grænserne.

SE OGSÅ: Få gode tips fra den tredobbelte danmarksmester i chokolade!

I nedenstående galleri har vi samlet en blanding af klassisk og mere moderne julekonfekt. Sværhedsgraden er ligeledes forskellig fra opskrift til opskrift, men de emmer alle af jul og smager fantastisk. Så kom godt i gang med julehyggen og lad dig inspirere af al den munddrivende julekonfekt.

LÆS OGSÅ: 10 fantastiske julekager!