![Opskrift på rabarbercrumble - lav den lækreste rabarber crumble.](https://imgix.isabellas.dk/madogbolig/media/article/mb-artikler.png?ixlib=vue-2.9.1&auto=format&ar=1%3A1&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5)
Desserter og kager
125 g smør
1½ dl mælk
1 æg
125 g rørsukker
225 g hvedemel
1 nip salt
1½ tsk bagepulver
100 g marcipan
½ tsk stødt kardemomme
1½ tsk revet citronskal
2 pærer
Smelt smørret i en gryde og stil det til afkøling. Pisk mælk, æg og sukker sammen i en skål. Bland hvedemel, lidt salt og bagepulver i en skål og rør det i æggemassen til dejen er jævn. Tilsæt det smeltede smør. Riv marcipanen groft og rør den i dejen sammen med kardemomme og citronskal. Skær pærerne i kvarter, fjern kernehuset og skær frugten i mindre stykker. Fyld dejen i muffi nforme og pres pærestykkerne ned i dejen. Bag kagerne i 15 min. ved 200°.
Prøv også:
Flødehorn fra Brødrene Prices faster