Desserter og kager

Nem konfekt: Marcipankugler

Når der skal laves nem konfekt, må du ikke glemme de her marcipankugler med hvid chokolade, ferskenlikør og tørret lavendel.
af Cecilie Sofie Svensson / Foto: Line Thit Klein 16.11.2016
Den skønneste konfekt, der tager sig godt ud på bordet: Marcipankugler med hvid chokolade, ferskenlikør og tørret lavendel.

De her fine konfekt-kugler tager ikke mange minutter at rulle, og dyppet i hvid chokolade og toppet med tørret lavendel ligner de en million i konfekt-skålen.

Smag også: 6 nye opskrifter på konfekt

Konfekt-opskrift: Marcipankugler med tørret lavendel

Ca. 12-14 styk
  • 200 g marcipan
  • 2 spsk. ferskenlikør (kan erstattes af hvid portvin eller sauterne)
  • 1 spsk. usprøjtet tørret lavendel - og et ekstra drys til pynt (Find det fx her!)
  • 200 g hvid chokolade

Prøv også: Marcipankugler med citron, hindbær og hvid chokolade

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

  1. Ælt marcipanen med ferskenlikøren og lavendlen, og rul den til kugler.
  2. Smelt den hvide chokolade over et vandbad, og dyp kuglerne i chokoladen.
  3. Sæt dem på et stykke bagepapir, og drys med lidt lavendel, inden chokoladen er stivnet helt. Opbevar marcipankuglerne i en lufttæt beholder et køligt sted.