Panna cotta med hvid chokolade

Til seks personer.

• 4 blade husblas
• ½ l piskefløde
• 75 g sukker
• 1 stang vanilje
• 75 g hvid chokolade


BROMBÆRSIRUP:
• 100 g friske brombær
• 100 g honning
• 1 dl vand


Læg husblassen i blød i koldt vand. Kom fl øde, sukker, flækket vaniljestang og knækket, hvid chokolade i en gryde. Lad det simre ved middel varme, til chokoladen er smeltet. Tag gryden fra varmen. Pres vandet ud af husblassen, kom den i flødeblandingen, og rør, til den er opløst. Fordel blandingen i 4-6 glas, og stil dem på køl i mindst 3 timer. Blandingen kan også kommes i silikonekageforme.

BROMBÆRSIRUP: Kom brombær, honning og vand i en kasserolle. Lad det simre 10 minutter, og si blandingen. Lad siruppen afkøle. Server panna cottaen med sirup og friske brombær. Pynt med mynte.

TIP: Du kan lave panna cotta og brombærsirup dagen før, det skal bruges.