Primadonna-ost med sirupsnødder og pære

Primadonna-ost med sirupsnødder og pære

200 g hasselnødder
300-400 g Primadonna-ost
2 dl sirup
3 faste grønne pærer

Rist hasselnødderne i en 200° varm ovn i ca. 6-8 minutter, til de begynder at dufte. Afkøl nødderne, og gnid den tynde hinde af dem. Hak dem groft, og hæld dem i et patentglas. Hæld sirup over, og luk til. Anret ost og hasselnødder i glas på et bræt med pære skåret i tynde både. Server også speltbrødet til denne ret.

 

MENU

Forret
Røget laks med fennikelsalat og speltbrød

Hovedret
Urtefarseret kalkunbryst med peberrodscreme, saltbagte kartofler og aspargessalat med daddeltomater

Dessert
Primadonna-ost med sirupsnødder, pære og speltbrød
Citronbirkeskage med ricottacreme og blåbær