Se også
Desserter
Primadonna-ost med sirupsnødder og pære
Primadonna-ost er en lækker dessert, server den med sirupsnødder og pære.
af Marie Melchior
8.05.2021
Foto: Betina Hastoft. Regi: www.housedoctor.dk, www.bungalow.dk og www.brostecopenhagen.com
Primadonna-ost med sirupsnødder og pære
- 200 g hasselnødder
- 300-400 g Primadonna-ost
- 2 dl sirup
- 3 faste grønne pærer
Primadonna-ost med sirupsnødder og pære
Rist hasselnødderne i en 200° varm ovn i ca. 6-8 minutter, til de begynder at dufte. Afkøl nødderne, og gnid den tynde hinde af dem. Hak dem groft, og hæld dem i et patentglas. Hæld sirup over, og luk til. Anret ost og hasselnødder i glas på et bræt med pære skåret i tynde både. Server også speltbrødet til denne ret.