Ja, du hørte rigtig! Man kan sagtens lave en skøn svampet kage med blomkål. Dette beviser denne gode blomkålskage!
af Trine Rask
28.02.2017
Blomkål er fantastisk at bruge som en ingrediens i en kage. Blomkålens smag er mild i kombination med de andre ingredienser og tilføjer en blødhed til kagen. Kagen smager ikke spor af blomkål, men derimod sødt i sammensætning med de friske brombær. Servér blomkålskagen med en skefuld cremefraiche eller is for ekstra syndighed.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Mere kage inspiration? Vi har samlet en række delikate kager uden æg i galleriet herunder.
1/9
Koldskål-kage med frisk koldskål-mousse, knasende kiksebund og de smukkeste syrener. Find opskriften her!
2/9
Den her cheesecake har både en sød, luftig blåbær-creme, friske blåbær på toppen og den helt rigtige cheesecake-smag. Find opskriften her!
3/9
Der er dømt mormor-feeling, når kiksekagen kommer på bordet. Find opskriften her!
4/9
Denne delikate sandwichkage har yoghurt som hovedingrediens, hvilket giver et let syrligt modspil til den sprøde kagebund. Find opskriften her!
5/9
Lav en cremet og frisk cheesecake helt uden ovn og på ingen tid. Perfekt til en spontan fest eller fejring. Find opskriften her!
6/9
Ikke alle kager skal bages! Her får du en lækker chokoladekage, som ikke skal have nogen som helst varmegrader - blot en tur i køleskabet. Find opskriften her!
7/9
Jordbærtærte med chokolade er en rigtig nem opskrift. Lav tærten dagen før - det bliver den kun bedre af! Find opskriften her!
8/9
Giv din kage et pift med kanel - det giver din crumblecake ekstra krydderi og varme til den søde frugt. Find opskriften her!
9/9
Lav den lækreste og lunr æblecrumble med knasende nødder og brombær! Find opskriften her!