Drikke

Verdens nemmeste iskaffe med kondenseret mælk

Få en genial opskrift på verdens nemmeste iskaffe med kondenseret mælk, som du både kan gøre sommerfrisk og vinterhyggelig!
af Mikkel Karstad / Foto:Betina Hastoft 6.08.2015
Nem opskrift på iskaffe med kondenseret mælk

Der findes næppe en nemmere måde at lave lækker iskaffe end med kondenseret mælk. Mælken giver en dejlig cremet smag - ligesom de typer iskaffe, som du køber hos Starbucks eller Baresso har. Samtidig søder den kondenserede mælk dejligt, og du kan selv vælge, hvor sød du vil gøre din iskaffe. Når du har fundet det blandingsforhold, som passer perfekt til dine smagsløg, så kan du på ingen tid trylle en lækker iskaffe med kondenseret mælk frem, som koster en brøkdel af dem, du normalt køber i butikkerne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Prøv også: Verdens nemmeste iskaffe UDEN kondenseret mælk

Sommer-opskrift på iskaffe:

Verdens nemmeste iskaffe med kondenseret mælk

(Antal:1 glas)

Sådan laver du verdens nemmeste iskaffe med kondenseret mælk:

  1. Bryg kaffen og lad den køle af på køkkenbordet.
  2. Hæld isterningerne i et glas.
  3. Kom letmælk og kondenseret mælk i og rør grundigt rundt med en ske.
  4. Hæld den kolde kaffe over i glasset. Og rør det hele godt sammen.
  5. Server med et sugerør i solen.

Tip! Den kondenserede mælk har det med at synke til bunds, så det er godt med et sugerør eller en ske i glasset, så du kan røre lidt undervejs. Få kvalitetskaffe, designskeer og andet lækkert tilbehør til din iskaffe her!

Vinter-opskrift på iskaffe:

Verdens nemmeste vinter-iskaffe med kanel og kondenseret mælk

(Antal:4-6 glas)

  • 1 dåse kondenseret mælk (2 dl)
  • 4 dl økologisk letmælk
  • 2 spsk nescafe
  • (1 stang kanel)

FÅ MERE INSPIRATION TIL MADEN OG BOLIGEN MED MAD & BOLIG!

Iskaffe med kondenseret mælk og kanel

Sådan laver du verdens nemmeste iskaffe med kanel og kondenseret mælk:

  1. Hæld kondenseret mælk og letmælk i en gryde og læg en stang kanel ved.
  2. Lun langsomt op til lige under kogepunktet.
  3. Tag gryden af varmen og tilsæt nescafe.
  4. Lad iskaffen trække på køkkenbordet i 30 minutter og sæt den i køleskabet.
  5. Når iskaffen er helt kold, kan den serveres i glas med masser af knust is. Husk at tage kanelstangen op.
  6. Nyd iskaffen på en varm sommerdag eller brug den som en lille cremet og sødlig dessertdrik.

Se også vores galleri med skønne glas, der gør verdens nemmeste iskaffe til verdens smukkeste...