Mad
Menuer
Ekstravagant skaldyrsmenu
Slå et smut om havnen, køb ind direkte fra kutteren, og inviter gæster på en overflod af det bedste fra havet. Menuen er ekstravagant med et eksotisk touch - og ikke for tidskrævende.
af Carsten Kyster Foto Columbus Leth
23.04.2013
Tidsplan
MENU
2. Hummere med safranmayonnaise, nye kartofler med dild
3. Asiatisk rejesalat med kål, ærter og ingefærdressing
5. Sprød sommerlagkage med bær
Dagen før
Rør mayonnaise og opbevar i køleskab
Bag marengsbundene til desserten
Ælt dej til rug-grahamsbrød
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Selve dagen
Bag brød
Kog rejer og hummere, pil rejer, og sæt på køl
Rør dressing til rejesalat
Snit blomkål og spidskål, og læg i en lufttæt beholder
Bælg ærter
Lav creme til desserten, og opbevar på køl
1-2 timer før gæsterne kommer
Tag mayonnaisen ud af køleskabet
Kog kartofler og vend med smør og dild
Saml og anret rejesalaten
Saml dessertkagen