Menuer

Godfathers sicilianske mafiamenu

Invitér dine gæster på denne dejlige efterårsmenu, som er fyldt med skovens saft og kraft.
af Trine Hahnemann Foto: Lars Ranek 23.01.2013

Tidsplan 1

Dagen før:
Dybsteg cannoli-rør
Kog tomatsauce

2 timer før gæsterne kommer:
Rør ricottacreme og stil på køl. Ælt pizzadej. Skær og steg auberginer. Gør kartofler klar til ovnen.
Ordn grøntsager. Bland salat til hovedretten, men vend først rucola i lige før servering.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MENU

Aperitif
Negroni

Pizza med aubergine

Forret
Penne alla'arrabiata

Hovedret
Braiseret svinekød med
marsala, kartofler og appelsinsalat

Dessert
Canneloni med sød ricottacreme

Læg fyld på pizzaerRør ricottacreme og stil på køl. Ælt pizzadej. Skær og steg auberginer. Gør kartofler klar til ovnen Ordn grøntsager. Bland salat til hovedretten, men vend først rucola i lige før servering Læg fyld på pizzaer

Tidsplan 2

Lige før og under middagen: Sørg for at time det, så pizzaen skal ud af ovnen 5 min. før gæsterne kommer. Stil derefter steg og kartofler i ovnen. Kog pasta og varm tomatsauce op 20 min. før, I skal til bords. Kog marsalasauce, når stegen er færdig, lige inden hovedretten serveres. Fyld creme i cannoli lige før, du skal servere desserten.