Gammeldags klejner, vaniljekranse og brunkager - der er mange spiselige favoritter i december. Her får du opskriften på nemme nougatsmåkager, som er gode til både jul og nytår!
Det skal du bruge til nougatsmåkager:
- 400 g ODENSE Kransekage
- 100 g Odense Blød Nougat
- 100 g mandelflager
Sådan laver du nougatsmåkager:
- Kransekagemassen sprøjtes ud i små kugler på en bageplade med bagepapir.
- Drys med mandelflager, og bag dem ved 220° C i 6-8 minutter til de er gyldne.
- Smelt derefter nougat over vandbad, og pensl den over kagerne. Kagerne kan med fordel fryses.
Julepynt: Lav den fineste papirklip
Tip til nougatsmåkager:
Du kan også lave en fordybning i midten og komme nougat eller chokolade i, så har du en kage med et andet udtryk, som smager fantastisk.
Hjemmelavet nutella: Smørechokolade med hasselnødder