Kager

Nemme nougatsmåkager

Nougatsmåkager er gode til både jul og nytår, og så smager de skønt af kransekage, nougat og mandler. Få opskriften her på de søde småkager!
af Odense Marcipan 6.11.2021 Foto: PR
Nougatsmåkager

  • 400 g ODENSE Kransekage
  • 100 g Odense Blød Nougat
  • 100 g mandelflager

Gammeldags klejner, vaniljekranse og brunkager - der er mange spiselige favoritter i december. Her får du opskriften på nemme nougatsmåkager, som er gode til både jul og nytår!

Sådan laver du nougatsmåkager:

  1. Kransekagemassen sprøjtes ud i små kugler på en bageplade med bagepapir.
  2. Drys med mandelflager, og bag dem ved 220° C i 6-8 minutter til de er gyldne.
  3. Smelt derefter nougat over vandbad, og pensl den over kagerne. Kagerne kan med fordel fryses.

Tip til nougatsmåkager:
Du kan også lave en fordybning i midten og komme nougat eller chokolade i, så har du en kage med et andet udtryk, som smager fantastisk.