Kager

Nemme mandelkager med hindbær og hvid chokolade

Skønne sommerlige muffins med friske hindbær og hakket hvid chokolade. Helt perfekte til skovturen eller festlige lejligheder!
Gitte Heidi Rasmussen. Foto: Columbus Leth17.07.2025
8 stk

Kagedej

  • 100 gram smør
  • 2 æg
  • 75 gram sukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 75 gram mandelmel
  • 75 hvedemel
  • 75 gram hvid chokolade
  • 75 gram hindbær

Saling og pynt

  • 8 muffinsforme
  • 50 gram mandelflager

Kagedej

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Smelt smøret i en gryde ved lav varme.
  3. Pisk æg, sukker og vaniljesukker luftigt i en skål med en elpisker.
  4. Vend mandelmel og hvedemel i dejen sammen med smørret, og rør det hele godt sammen.
  5. Hak chokoladen groft.
  6. Skyl hindbærrene.
  7. Vend begge dele forsigtigt i dejen.

Samling og pynt

  1. Fordel dejen i muffinformene, og drys med mandelflager.
  2. Bag kagerne i ovnen i ca. 25 minutter
  3. Lad dem afkøle på en bagerist inden servering.

Sponsoreret indhold