Fisk og skaldyr

Mousse af rygeost til røget makrel

Din røgede makrel bliver ekstra lækker kombineret med rygeost og radisser
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 10.06.2010
Ingredienser:

2 blade husblas
200 g rygeost
1 dl lun grønsagsfond
1½ dl piskefløde
salt og peber

Udblød husblassen i koldt vand. Blend rygeosten cremet i en blender. Smelt husblassen over svag varme i grønsagsfonden. Pisk fløden til let skum. Tænd for blenderen og tilsæt fonden i en tynd stråle. Blend i ca. 1 minut. Hæld blandingen over i en anden skål. Vend forsigtig den let piskede fløde i. Hæld moussen i små skåle og stil den på køl i ca. 4-5 timer. Server rygeostmoussen med masser af friske radiser, røget makrel og friskbagt rugbrød.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.