Mad
Fisk og skaldyr
Mulle l'orange med oliven
Citrus er koncentreret sol - bliv varmet op indefra med denne lækre opskrift.
af Monique Duveau. Foto: Frederic Vasseur.
5.01.2010
Citrus er koncentreret sol - bliv varmet op indefra med denne lækre opskrift.
(6 personer)
6 stribede muller
3 appelsiner
8 spsk olivenolie
200 g blandede oliven (violette, sorte, grønne), marineret i appelsin og rosmarin
6 laurbærblade
6 stilke rosmarin
Skyl og rens mullerne. Skær to af appelsinerne i tynde skiver og pres saften af den tredje. Opvarm olivenolien forsigtigt i en sauterpande. Tilsæt appelsinskiver og -saft, oliven, laurbærblade og rosmarin. Brun det let. Læg fiskene i et ovnfast fad, hæld den varme olivenolie med appelsin, oliven, laurbærblade og rosmarin over. Stil fadet i en 210° varm ovn i 15 min. Server retten varm f.eks.
sammen med en appelsinsalat med frisk koriander og oliven.