Pocheret torsk med selleri og persille
4 personer
Ingredienser
½ knoldselleri
3 laurbær, gerne friske
salt og hel sort peber
1 spsk olivenolie
3 spsk eddike
saft af en citron
1 spsk hakket bredbladet persille
200 g torskefilet
Fremgangsmåde
Skær skrællen af knoldsellerien, og kog den mør i letsaltet vand med laurbær, salt og hel peber til den er mør, gem kogevandet. Riv knoldsellerien på den grove side af et rivejern, og mariner med olivenolie, eddike, citronsaft, salt, peber og hakket persille. Skær torskefileterne i mindre stykker, og pocher dem i sellerilagen i et par min. Tag torsken op, og lad den trække lidt.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Pluk torskekødet i passende stykker, vend dem med sellerisalaten, og anret på tallerkener
Se flere opskrifter fra Søren Ejlersen her:
Bagte rødbeder med pocheret æg
Tarte tatin med créme chantilly og æblefyld
Se de flotte billeder fra Søren Ejlersens køkken i galleriet nedenfor.