Grønt

Appelsinsalat med granatæble

Nem salat med eksotisk smag af krydderurter
af RIE DUUN / FOTO: IBEN BØLLING KAUFMANN, EYESPICE 26.11.2009

Camilla Plum har sammensat en julemenu med inspiration fra hendes barndomsrejser i juletiden. Her får du opskriften på appelsinsalat med granatæble.

1 appelsin pr. person
1 helt granatæble
frisk mynte, basilikum, persille
og koriander er dejligt grønt til
appelsinerne
chilisalt
olivenolie

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skær skallen af appelsinerne og skær dem i skiver. Arranger skiverne på et smukt fad og drys med granatæblekerner og hakket grønt efter smag.

Drys chilisalt over appelsinerne og væd salaten rigeligt med fed, grøn olivenolie.

Prøv også de andre opskrifter i julemenuen

Læs også: 7 grunde til at spise granatæble