Grøn salat med edamamebønner og pinjekerner
Opskrift på grøn salat med edamamebønner og pinjekerner
I denne måneds kogebog på IN.dk finder du intet mindre end 151 opskrifter på Sunde og lækre salater. På IN.dk vil vi i hele august måned løbende dele opskrifter fra kogebogen af Anne Hjernøe. Herunder får du opskriften på en sprød og smagfuld grøn salat, der er perfekt tilbehør til for eksempel fisk eller kylling.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Tuntatar med urter og grøn salat
Grøn salat med edamamebønner og pinjekerner
INGREDIENSER
- 1 stort hovedsalat
- 3 dl bælgede edamamebønner
- 75 g pinjekerner
- 1-2 skalotteløg 1
- dl estragon eller bredbladet persille
- Skal af 1 økologisk citron
Dressing:
- 5 spsk tidselolie
- Saft af ½-1 citron
- 1 lille drys lyst rørsukker
- Flagesalt
- Friskkværnet sort peber
FREMGANGSMÅDE
Skyl salaten, slyng den tør, bræk den i stykker og fordel den på et fad. Damp edamamebønnerne i 1-2 minutter og lad dem køle af. Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande og lad dem køle af. Pil skalotteløget og hak det helt fint. Fordel edamamebønner, finthakket estragon eller persille, ristede pinjekerner, revet citronskal og finthakket skalotteløg over salaten. Rør ingredienserne til dressingen sammen og fordel den over salaten.
Du kan også få opskriften en en lækker kikærtesalat her.
LÆS OGSÅ: Salat med hokkaidogræskar, grønkål og hasselnødder - få opskriften