Nem waldorfsalat

Det skal du bruge: 
Waldorfsalat
2 æbler
5 stilke bladselleri
150 g røde stenfri vindruer
75 g valnødder
200 g cremefraiche 18 %
1 tsk. sukker
salt
citronsaft

Hjemmelavet waldorfsalat er den ultimative efterårs- og vintersalat, som takket være sin kombination af søde og syrlige smage matcher fede vinterretter perfekt.

 

Vi serverer den gerne til den fede and på mortensaften og til årets store julemenu, men i virkeligheden kan den spises hver gang, der skal en god steg på menuen. Få vores nemme opskrift her!

SERVÉR WALDORFSALAT MED DEN BEDSTE AND!

Sådan laver du waldorfsalat: 

  1. Skær æbler i fine tern, snit bladselleri i tynde skiver, og halvér druerne. Hak valnødderne groft.
  2. Smag cremefraiche til med sukker, salt og citronsaft, og vend med æbler, bladselleri, druer og valnødder. Lad salaten trække på køl i 30 minutter.

Vild med waldorfsalat? Prøv vores sprøde grønkålssalat!