Grønt

Nemme græskarwraps med bacon, timian og hvidløg

De her nemme græskarwraps er en farverig og velsmagende ret, der både kan fungere som forret eller tapas-ret.
af Julie Hey. 15.12.2017 Foto: Betina Hastoft.
Græskarwraps med bacon

Disse græskarwraps er en dejlig nem måde at få det bedste frem i de gode græskar. De er supernemme at lave, og kombinationen af græskar, timian, bacon og hvidløg kan noget helt særligt. Nogle gange er simpel mad bare bedst!

4 personer

Ingredienser

  • 1 hokkaido
  • Salt og peber
  • 2 pakker baconskiver
  • Frisk timian
  • 4 fed hvidløg
  • Olivenolie

Sådan laver du græskarwraps

  1. Tænd ovnen på 175°.
  2. Skær græskarret i 8 tykke både og fjern skræl og kerner.
  3. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og drys med salt og peber.
  4. Bind to skiver bacon om hvert græskarstykke og tilsæt timian og hele hvidløgsfed.
  5. Dryp godt med olivenolie og steg det i ovnen i ca. 30 min.
  6. Serveres varme, evt. sammen med andre småretter eller tapasretter.