Se også
Forretter
Chorizosnack med græskarkompot
Lav en snack af chorizo - en spansk, saltet pølse af hakket svinekød og paprika. De små hapsere er hurtige at lave og lige til at spise!
af Marie Melchior.
26.11.2008
Foto: Betina Hastoft.
Ingredienser
- 200 g frisk chorizopølse
- 1 fed hvidløg
- 1 rød chili
- ½ dl olivenolie
- 1 glas græskarkompot
- Tandstikkere
Sådan laver du chorizosnacks med græskarkompot
- Prik pølserne med en gaffel, for at de ikke skal sprække i den høje varme.
- Mas hvidløget med en kniv, flæk chilien.
- Opvarm olien på en pande, og tilsæt hvidløg og hele den flækkede chili. Steg pølserne 2- 3 min. på hver side.
- Lad pølserne afkøle lidt, før de skæres i skiver.
- Anret med græskarkompot ovenpå.
- Sæt en tandstikker i hver, så de er nemme at spise.