Grønt

Opskrift på flødekartofler med selleri

Lav lækre flødekartofler på en ny og spændende måde med vores gennemgode opskrift på flødekartofler med selleri og Vesterhavsost.
af Marie Melchior / Foto: Betina Hastoft. 17.03.2016
Opskrift på flødekartofler

Hvem elsker ikke flødekartofler? Når du blander dem med selleri og Vesterhavsost, bliver de i den grad klar til fest.

Smag også: Verdens bedste brød!

Opskrift på flødekartofler med selleri og Vesterhavsost

Tid: 15 minutter. Ovntid: 40 minutter. Antal personer: 6

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

​Det skal du bruge til flødekartofler:

• 500 g kartofler

• 500 g knoldselleri

• 1 spsk. smør til fadet

• ½ l piskefløde

• salt og friskkværnet peber

• 150 g Vesterhavsost (fra Thiese Mejeri)

Sådan laver du flødekartofler:

1. Tænd ovnen på 200°. Skrub kartoflerne. Skræl sellerien, og skær den i 2-3 store bjælker. Skær kartofler og selleri i tynde skiver med en skarp kniv eller på en mandolin.

2. Smør et ovnfast fad med smør i bunden og på siderne, og fordel kartoffel- og selleriskiverne i fadet. Hæld fløden over, og krydr med salt og peber.

3.