Grønt
Grønt
Sprød salat med jordbær og fetaost
Jordbær i salatskålen pynter og smager og giver den bitre radicchio og den fede avocado et syrligt-sødt modspil. Denne sprøde salat med jordbær og fetaost bliver en ny sommerklassiker!
af Timm Vladimir
5.07.2017
Fyld tallerkenen op med ren sommer! Denne sprøde salat med jordbær og fetaost rummer både sødme, fedme og sprød friskhed. Server den alene eller som tilbehør til sommerens grill-måltider.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
LÆS OGSÅ: Salat med grønne jordbær, krabbe og avocado
Sprød salat med jordbær og fetaost
Tid: 10 minutter - Opskrift til 2 personer
INGREDIENSER
- 1 radicchiosalat
- 2 håndfulde frisk spinat
- 2 modne avocadoer
- 200 g jordbær
- 125 g feta
- 75 g usaltede pistacienødder
- friske mynteblade
- salt og friskkværnet peber
- 1 spsk olivenolie
- 1-2 spsk citronsaft
FREMGANGSMÅDE
Skyl og tør radicchioblade og spinat, og fordel det på et stort fad. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i tynde skiver.
Skyl og nip jordbærrene, og skær dem i tynde skiver. Fordel avocado og jordbær oven på salatblade og spinat, og smuldr feta over.
Drys med pistacienødder og mynteblade. Krydr salaten med salt og peber, og dryp med olivenolie og citronsaft lige før servering.