Grønt
Grønt
Sund sandwich med hjemmelavet tunsalat
Forkæl dig selv med en sund sandwich med hjemmelavet tunsalat til frokost, brunch eller som sund snack.
af Camilla Zarah Lawes / Foto: Columbus Leth
3.05.2016
En klapsammenmad med godt rugbrød og lækkert fyld går aldrig af mode, og så er det hemmeligheden bag en sund sandwich. Her får du en opskrift på en vidunderlig sund sandwich med hjemmelavet tunsalat og mere inspiration til nemme og sunde småretter, som du hurtigt kan trylle frem. Prøv også: Sund sandwich med melon og parmaskinke
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Sund sandwich med hjemmelavet tunsalat
Tid: 10 minutter. Antal: 3 sandwichDet skal du bruge til en sund sandwich med hjemmelavet tunsalat:
- 2 modne avocadoer
- saft fra ½ citron
- salt og friskkværnet peber
- 6 skiver groft rugbrød
- 1 dåse tun
- 1 spsk. karry
- 1 spsk. sød sennep
- 1 spsk. græsk yoghurt
- salt og friskkværnet peber
Prøv også opskriften: Romkugler uden sukker
Sådan laver du en sund sandwich med hjemmelavet tunsalat:
- Hjemmelavet tunsalat: Lad tunfisken dryppe af i en sigte. Rør den afdryppede tun godt sammen med karry, sennep og yoghurt i en skål. Smag til med salt og peber.
- Halvér avocadoerne, fjern stenen, og løft avocadokødet ud af skallen med en spiseske. Skær avocadokødet i smalle skiver, og dryp dem straks med citronsaft. Krydr avocadoskiverne med salt og peber.
- Fordel tunsalaten på de 6 rugbrødsskiver. Læg dem sammen 2 og 2 med skiver af avocado imellem, så du får 3 gode rugbrødssandwicher. Pak dem stramt ind i madpapir, og læg dem i en plastboks med låg.