Fisk og skaldyr

Sildeburger med syltede løg

En anderledes burger til sildeelskere.
af Marie Melchior, Foto: Betina Hastoft 22.03.2010

(1 person)
1 rugbolle
evt. krydderfedt
salat
1 kryddersild
syltede rødløg
cornichoner

Syltede rødløg:
2 rødløg
1 dl eddike
1 dl sukker
1 spsk salt
friskkværnet peber
1 tsk fennikelfrø

Flæk bollen, smør evt. med krydderfedt og læg et stykke salat på. Læg en sildefilet ovenpå og fordel cornichoner og syltede løg henover. Læg overen på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Syltede rødløg:
Pil løgene og skær dem i tynde både. Kog alle ingredienserne til lagen op, indtil sukker og salt er opløst. Læg løgene i et patentglas og hæld lagen over.

TIPS:
Lav en større portion syltede rødløg. De kan holde sig en uge på køl og smager skønt i næsten alle typer sandwich.

Se flere sildeopskrifter:

Sildetapas på knækbrød

Æble- og sennepssild

Matjesfileter i fad

Citronsild på glas