Antal:
15 stk
Det skal du bruge:
Cookies
75 g blødt smør
50 g rørsukker
50 g brun farin
1 tsk. vaniljeessens
1 æg
60 g crunchy peanutbutter
100 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g mørk chokolade
30 g saltede peanuts
Cookies: Sådan gør du
- Pisk smør, rørsukker, farin og vaniljeessens i en foodprocessor.
- Tilsæt æg og peanutbutter, og rør godt. Kom mel og bagepulver i en skål, sigt det i smørmassen, og blend dejen godt.
- Hak chokoladen.
- Hæld dejen i en skål, tilsæt den hakkede chokolade, og rør godt med en ske.
- Form dejen til 15 kugler, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv dem et let tryk.
- Bag dem i en forvarmet ovn på 175° i 10-12 minutter, til de flade. De skal være lidt sprøde i kanten, men stadig bløde i midten.
- Tag kagerne ud, og lad dem afkøle helt på en rist, inden de spises. De opbevares bedst i lufttætte beholdere.
TIP: Du kan godt bruge almindelig peanutbutter i stedet for crunchy.