Cookies med peanutbutter og chokoladestykker

Antal: 
15 stk
Det skal du bruge: 
Cookies
75 g blødt smør
50 g rørsukker
50 g brun farin
1 tsk. vaniljeessens
1 æg
60 g crunchy peanutbutter
100 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
100 g mørk chokolade
30 g saltede peanuts

Cookies: Sådan gør du 

  1. Pisk smør, rørsukker, farin og vaniljeessens i en foodprocessor.
  2. Tilsæt æg og peanutbutter, og rør godt. Kom mel og bagepulver i en skål, sigt det i smørmassen, og blend dejen godt.
  3. Hak chokoladen.
  4. Hæld dejen i en skål, tilsæt den hakkede chokolade, og rør godt med en ske.
  5. Form dejen til 15 kugler, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir, og giv dem et let tryk.
  6. Bag dem i en forvarmet ovn på 175° i 10-12 minutter, til de flade. De skal være lidt sprøde i kanten, men stadig bløde i midten.
  7. Tag kagerne ud, og lad dem afkøle helt på en rist, inden de spises. De opbevares bedst i lufttætte beholdere.

TIP: Du kan godt bruge almindelig peanutbutter i stedet for crunchy.