HAVE
Bede & græsplæne
Drivhus & orangeri
Terrasse & altan
Kompost & gødning
Hæk & hegn
Frugter & bær
Havetips
Dyr & insekter
Træer & buske
Krydderurter
Havekalender
Ukrudt
Blomster & planter
Køkkenhave
Haveindretning
OPSKRIFTER
Forretter
Småkager & cookies
Brød & boller
Aftensmad
Desserter
Drinks & cocktails
Salat
Kager
Juice & saft
Tilbehør
Konfekt
Tips & tricks
DIY
Buketter & kranse
Skønhed & velvære
Højtider & mærkedage
DIY-projekter
Strik & hækling
BOLIG
Boligreportage
Indretning & trends
Tips & tricks
Stueplanter
VIDEO
OM
Abonnement
Nyt ISABELLAS
Annoncører
Om os
Kontakt
Nyhedsbrev
Prøv magasinet
Menuer
Sommermenu med klassisk hovedret
Asparges, tun og klassisk kalvefrikassé - og himmelsk cheesecake med jordbær. Kan det blive mere sommerligt?
af Ida Lyngbye / Foto: Betina Hastoft
1.07.2009
Hvide asparges med
skum og grillet tun
Kalvefrikassé
Cheesecake
med jordbær
Alle gæstemenuer
Andre lækre opskrifter
Menuer
Gnocchi med svampe i ostesauce
Mad
Her er de 8 bedste bagerier, du skal prøve i Aarhus
Opskrifter
Sprød fiskefilet med selleri-remoulade
Opskrifter
Laksecreme med fennikel og dild
ISABELLAS ANBEFALER
Sommerhus
14 sommerhuse, du kommer i feriestemning af
Salat
14 sommerlige salater
Tips og tricks
5 tips til at forlænge holdbarheden på dine madvarer
Havetips
August i haven