Mad
Fisk og skaldyr
Stegte sild i eddike
Der må ikke mangle stegte sild i eddike til den årlige julefrokost! Heldigvis er julestemningen sikret med denne opskrift på stegte sild i eddike med dildstuvede kartofler.
af Camilla Zarah Lawes / Foto: Colombus Leth
2.12.2015
Stegte sild i eddike hører til en god julefrokost, men det kræver sin kok at lave dem lige præcis sådan, som de skal smage. Heldigvis har vi lavet en opskrift på stegte sild i eddike med dildstuvede kartofler, som du kan bruge til at lave de stegte sild på perfekt vis. Sildene holder sig fint i eddikelagen i ca. 1 uge i køleskabet og smager også skønt på en skive rugbrød. Rigtig god fornøjelse med at lave julefrokostens højdepunkt - stegte sild i eddike! Prøv også: Stegte sild i eddike med kardemomme
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Stegte sild i eddike med dildstuvede kartofler
Tid: 40 minutter. Antal personer: 4Stegte sild i eddike: Eddikelage:Dildstuvede kartofler:Prøv også: Sild i citron
Sådan laver du stegte sild i eddike med dildstuvede kartofler:
Dildstuvede kartofler:EddikelageDildstuvede kartofler, fortsatPrøv også: Marinerede sild med tandoori