Tilbehør
Tilbehør
Brombaer-hyldebær-marmelade
Fantastisk på nybagte boller og pandekager - eller til stærke oste.
af Anna Hedegaard. Foto. Jakob Valling
11.08.2010
1 LILLE GLAS:
200 g hyldebær
100 g brombær
200 g sukker
Saft af ½ citron
1⁄3 brev rød melatin
Atamon
Rib og skyl hyldebærrene, og skyl brombærrene. Læg bærrene i en gryde, og dæk dem med sukker (gem 1 tsk til melatinen) og citronsaft. Lad bærrene stå et par timer, og kog dem derefter i ca. 20 minutter.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
Bland melatin og 1 tsk sukker, og drys det i gryden under omrøring.
Lad marmeladen koge yderligere et par minutter, skum den af, og hæld den på små skoldede glas, der er skyllet i atamon. Lad marmeladen køle af, inden du lukker glassene.