Tilbehør

Løgkompot med timian

Lav din egen løgkompot, og nyd den på ostemaden eller som tilbehør til aftenmåltiden. Vi giver dig den nemme opskrift her!
Opskrift: Pernille Hoffmann Køppen. Foto: Hoffmann Studio 11.09.2023
Løgkompot med timian
1 glas

Ingredienser

  • 4 rødløg
  • 1 håndfuld frisk timian
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • ½ dl æblecidereddike
  • 4 spsk. balsamicoeddike
  • 4 spsk. sukker
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 tsk. honning
  • Salt og peber

Løgkompot med timian

  1. Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Skyl og pluk timian.
  2. Steg løgbådene blanke i lidt olie i en gryde.
  3. Tilsæt timian, eddike, balsamico, sukker, sennep, honning, salt og peber, og lad løgblandingen simre, indtil den har en cremet konsistens.
  4. Hæld løgkompotten på et skoldet sylteglas, og nyd den lun, eller sæt den på køl indtil servering.