Se også
Tilbehør
Løgkompot med timian
Lav din egen løgkompot, og nyd den på ostemaden eller som tilbehør til aftenmåltiden. Vi giver dig den nemme opskrift her!
Opskrift: Pernille Hoffmann Køppen. Foto: Hoffmann Studio
11.09.2023
1 glas
Ingredienser
- 4 rødløg
- 1 håndfuld frisk timian
- 2 spsk. olivenolie til stegning
- ½ dl æblecidereddike
- 4 spsk. balsamicoeddike
- 4 spsk. sukker
- 2 tsk. dijonsennep
- 2 tsk. honning
- Salt og peber
Løgkompot med timian
- Pil rødløg, og skær dem i tynde både. Skyl og pluk timian.
- Steg løgbådene blanke i lidt olie i en gryde.
- Tilsæt timian, eddike, balsamico, sukker, sennep, honning, salt og peber, og lad løgblandingen simre, indtil den har en cremet konsistens.
- Hæld løgkompotten på et skoldet sylteglas, og nyd den lun, eller sæt den på køl indtil servering.