
Omelet med røget laks og purløgs-cremefraiche

Det skal du bruge:
- 3 æg
- 2 spsk. kokosmælk
- 1 nip salt
- 1 stænk olivenolie
- ½ tsk. smør
- 1 forårsløg
Purløgs-cremefraiche:
- ¼ bundt purløg
- 2 spsk. cremefraiche
- Citron
- Salt og peber
Topping:
- 1 rødløg
- 50 g røget laks

Omelet med røget laks og purløgs-cremefraiche
Sådan gør du:
-
Slå æggene ud i en skål, og pisk dem med kokosmælk og salt. Opvarm olivenolie og smør på en lille pande, indtil det simrer, og tilsæt æggemassen.
-
Hak forårsløget fint, og drys det over æggemassen på panden. Steg omeletten, indtil den er gennemstegt
Purløgscremefraiche:
-
Hak purløgene fint, og bland dem med cremefraiche i en lille skål. Smag til med citron, salt og peber. Pil rødløget, og skær det i ultratynde skiver.
-
Anret omeletten med cremefraichedressing, rødløgsskiver og laks på toppen.
Lav omelet som del af en brunchbuffet, en lækker frokostret eller let aftensmad evt. serveret med en god skive rugbrød til.
Vi har valgt at bruge kokosmælk i omeletten, da den giver en spændende smag med et lille hint af sødme. Du kan sagtens erstatte cremefraiche med skyr, hvis du har lyst.
