Lejlighed

Boliggalleri: Hvid magi i pariser-lejligheden

af Julia Mincarelli / Foto: Birgitta Wolfgang 9.11.2017
Hvidt marmor, hvide tekstiler, hvide vægge og hvide lamper. Hjemme i Marie De Andreis' lejlighed i Paris er alt hvidt, men stadig hyggeligt.

Sildebensparketgulve af mørkt egetræ løber igennem alle rum i Marie og Raphael de Andreis’ klassiske pariserlejlighed – men så er der heller ikke flere mørke flader at finde, kun enkelte sorte detaljer.

Væggene er hvide, sofaerne er hvide, stole, borde og lamper er hvide. Hele indretningen stråler om kap med lyset, der strømmer ind i alle rum gennem de store vinduer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De hvide flader danner en kontrastfuld ramme om det gamle gulv, og møblerne, der står på det, er tidløse og enkle.

Store, dybe sofaer indbyder til hygge, og Marie de Andreis har blandet forskellige stilarter med kunst og personlige vintagefund i alle rum. Mange af møblerne har hun fundet på et af de parisiske loppemarkeder eller antikvitetsbutikker i nærområdet.

Se Delaney-parrets charmerende herskabslejlighed her!

– Jeg har bevidst valgt at have hvide og lyse møbler, da jeg synes, det er med til at skabe rolige omgivelser. Samtidig ønsker jeg at blande dem med gedigne og elegante materialer som træ og marmor. Jeg vælger meget ud fra, hvad jeg føler. Jeg følger ikke bestemte regler, fortæller Marie de Andreis.

Parisisk charme

Marie de Andreis bor i hjertet af Paris sammen med sin mand og deres tre børn i en klassisk gammel bygning fra cirka 1890. Hun er italiener, men har altid elsket den parisiske livsstil, og det er ikke noget tilfælde, at hun har valgt at bo i en typisk parisisk herskabslejlighed med dobbelte døre, egetræsparketgulv og stuklofter.

Denne parisiske herskabslejlighed er noget nær dit drømmehjem!

Lejligheden består af 200 m² parisisk charme, og når man kigger ud ad vinduerne, ser man både butikker, gallerier og ikke mindst parken Jardin des Tuileries.

Cool og feminint

Inden familien flyttede ind, gennemgik lejligheden en større forandring, for rumfordelingen passede ikke helt til en moderne familie. Parret fik bl.a. revet væggen mellem gangen og en stue ned, så de kunne få et stort, åbent spisekøkken. Rummet forbinder nu alle lejlighedens rum og er hjemmets hjerte, et sted hvor alle holder af at være.

Spisekøkkenet er indrettet utraditionelt kun med køkkenskabe langs den ene væg, der går i ét med de hvide vægge.

Flere smukke hjem? Så tjek dette fine funkishjem ud!

– Vi har ofte venner og familie til middag, og så er det praktisk, at rummene er forbundne og åbne. Og vi tilbringer lige så meget tid omkring spisebordet som i stuens bløde sofaer, fortæller Marie de Andreis.

Boliggalleri: Hvid magi i pariser-lejligheden