3 nytårsborde dine gæster vil huske

Nytårsaften er en aften, der er fyldt med minder og forventninger. Hvad skete der i året, der gik, og hvad mon det kommende år vil bringe med sig?

Du kan være med til at vække denne stemning hos dine gæster, når du byder dem indenfor nytårsaften. Vi har fundet eksempler på tre borde, dine gæster vil glædes over og efterfølgende mindes, uanset om du er til det rå og rustikke, klassisk middag for to eller festlig buffet.

Læs også: Sådan laver du kransekage
 

Det personlige nytårsbord

Overrask dine gæster med søde hilsner som en flagrække, hvor der står 'Godt nytår', personlige bordkort eller symboler på bordet fra året, der gik. Du kan også skrive etikker selv, som du klistrer på flasker eller lægger ved retterne, hvis du serverer en buffet, for eksempel: "Vinen, vi godt kan lide" eller "Den gode økologiske".

Læs også: Skønne desserter til nytår
 

Smuk servering

Hold nytårsbordet neutralt og lad der i stedet være ekstra meget fokus på serveringen. Anret på smukke bakker, brug blomster eller jordbær strøget med glimmer som pynt og tænk farver i kontraster, så udtrykket bliver levende. Pasteller sat sammen med mørke farver er både festligt og elegant.

nytårsbord, inspiration
 

Hjemmelavet nytårspynt

Serpentiner lavet af bomuldsbånd, hjemmelavet lysestager og lysdekorationer, som vækker opsigt. Dine gæster vil føle sig værdsat og forkælet, når du præsenterer dem for et bord, hvor al pynten er lavet fra bunden af dig selv. Kun fantasien sætter grænser.

Læs også: Lav dine egne bakker

nytårsbord, inspiration