Boliggalleri: LANDLIG IDYL MED KINESERIER
Hus

Boliggalleri: Landlig idyl med kineseri

af Pernille Grønkjær Taatø / Nordiske rum / Foto: Trine Bukh 7.08.2018
I den gamle landejendom Havegården i Hornbæk har familien Christiansen indrettet sig med rustikke, kinesiske fund, der passer til rammerne. Den landlige idyl får en opdatering med sort-hvide kontraster og designklassikere.

Havegården er navnet på den stemningsfulde landejendom i landsbyen Borsholm, som ligger mellem skov og marker på den sjællandske nordkyst. Den danner ramme om både arbejds- og privatliv for Katrine Eggert Christiansen, hendes mand Mads og familiens tre børn. Parret har nemlig indrettet deres fælles interiørbutik, Christiansen & Co., i den ene af gårdens længer, som er fyldt med møbler, interiør og brugsgenstande, som parret finder på deres fælles rejser til små provinsbyer i det nordlige Kina. Havegårdens øvrige længer er i dag indrettet til fire selvstændige boliger, og derfor er der altid masser af muligheder for socialt samvær på den fælles gårdsplads. Og netop dén kombination af landidyl, stemning og liv er det, familien holder allermest af, siger Katrine Eggert Christiansen. – Vi bor på landet med køer og heste på markerne omkring os, men har stadig kun 35 minutter i bil ind til København. Og kun fem minutter til Danmarks bedste badestrand i Hornbæk. Vi nyder at bo her. SE OGSÅ: Alle vores smukke boliggallerier her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

SOM EN LAKÆSKE

LOFTBJÆLKER REFLEKTERER LYSET

SE OGSÅ: Dekadent herskabslejlighed på Østerbro

BOLIGGALLERI: LANDLIG IDYL MED KINESERI

Hvem: Katrine Eggert Christiansen, 50 år, indehaver af interiørbutikken Christiansen & Co. sammen med Mads Christiansen, 48 år, som også driver egen tømrervirksomhed. Familien tæller også parrets tre børn, Emil, Mille og Karla på 19, 15 og 11 år samt hunden Eddy.
Bolig: 124 m² landejendom beliggende i udkanten af Hornbæk i Nordsjælland.
Stil: Rustikt nordisk med sorthvide kontraster og mix af designklassikere.

Køkkenet er fra Ikea. Spisebordet er fra Christiansen & Co. ligesom jernlysestagerne, tinkanden og lerkrukkerne. Vintagespisestolene Eames Arm Shell er købt hos Relove.dk, og den gamle Københavnerlampe er et loppefund.

Mere inspiration?

Familien Norlyk har indrettet et moderne og minimalistisk sommerhus i Juelsminde, hvor inde og ude smelter sammen året rundt. Se hele boligen her!