Hus

Boliggalleri: Østen møder skandinavisk design

af Eilen Anthoniussen / Foto: Anders Schønnemann 13.08.2014
Asiatisk og fransk arkitektur danner ramme om denne spændende villa i Hanoi, der rummer en blanding af nordisk elegance og asiatisk rustikt design.

Østen møder skandinavisk design i denne spændende villa i Hanoi. Det vietnamesiske treetagers hus er bygget efter energigivende feng shui-principper, men fremstår i fransk kolonistil med en tilhørende have. Den gode energi fra feng shui strømmer igennem den skønne blanding af elegance og rustikke stil i indretningen, og giver hjemmet en god stemning af ro og fordybelse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 5 idéer til en harmonisk bolig!

Husets beboere er Britt Goodall, indehaver af Oi Soi Oi, der forhandler vietnamesisk og skandinavisk design til hjemmet, og kunstneren Jim Goodall. Den store interesse for vietnamesisk håndværk og design samt det kunstneriske blik er tydelige faktorer i denne franske villa. Indretningen består af nyt og gammelt, både skandinavisk og asiatisk design, samt minder fra beboernes tid i Somalia, og fremstår i et elegant og stilfuldt udtryk.

Loppemarkeder 2014: Det skal du gå efter!

Få stilen!

Se de smukke billeder i det fine galleri nedenunder. Er du inspireret af denne eksotiske villa, får du nogle enkle tips til stilen her:

• Tag dine gamle møbler og miks dem sammen med dine rejseminder - så kombinerer du både hjemlig og eksotisk historie i din indretning.

• Lad dit hjem afspejle hjemmets personligheder. Arbejder du med maling, kan du lade dine redskaber stå fremme. De er dekorative i sig selv.

• Har du mange bøger stående? Overvej at give samlingen nogle afbræk i form af bokse og små skulpturer, der fungerer som bogstøtter.

Læs også: Boligindretning og farveleg!