Sommerhus

Thomas Rode: Sommerhus med feinschmeckeri

af Mai Knauer og Ulla Johanne Johansson / Foto: Camilla Hey 27.06.2014
Et gastronomisk feinschmecker-sommerhus! Kom med ind i Thomas Rode og Thilde Jo Maarbjergs sommerhus!

I dette sorte træhus med stråtag fra 2010 og et ombygget bådhus fra 1968, har tidligere køkkenenchef på Restaurant Kong Hans, Thomas Rode, og sommelier Thilde Jo Maarberg indrettet deres sommerhus. Det hyggelige sommerhus med tilhørende bådhus ligger i Tikøb nord for København, midt i skoven og med en imponerende udsigt over søen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Få lounge-stemning på altanen!

Stilen er fransk landstil mikset med danske antikviteter, tilsat moderne komfort og en smule luksus. Farverne er lyse og nordiske, og materialerne er mikset. Her møder man et massivt, råt og moderne trækøkken, moderne møbler og antikke vitrineskabe, lysekroner og feminint blomstret tapet - det maskuline udtryk og det feminine arbejder med hinanden i en personlig symbiose fyldt med ægte feinschmeckeri.

Læs også: Boliggalleri: Rå stil i boligen!

Til sommerhuset hører et bådhus, der rummer parrets soveværelse, stue og badeværelse, mens hovedhuset huser familiens store køkken-alrum og ekstra værelser til børnene. En del af møblerne i bådhuset er fundet på Lauritz.com og er siden mikset med moderne luksus. Bortset fra TV - det er forment adgang til skovhuset, for her foretrækker de at leve uforstyrret tæt på naturen.

Læs også: Få mere plads i din lille bolig!

5 tips - grib stilen i sommerhuset:

• Find møbler på loppemarkeder og i antikbutikker, og find frem til dit eget personlige udtryk i huset.

• Bland gerne moderne komfort med gamle møbler. Du skal trods alt også sove godt i dit sommerhus og kunne lave dejlig mad i dit køkken.

• Lysekronen er ofte kronen på værket, og du kan være heldig at finde dem til en rimelig pris på nettet.

• Vær ikke bange for at bruge farver, som her fine lyseblå farver. Brug gerne pastelfarver - det givet et sommerligt udtryk.

• Brændeovn er et must i et sommerhus.

Læs også: 5 tips til at opgradere din bolig!