15 kreative ideer til børneværelset
Indretning

15 kreative idéer til børneværelset

Rita G. Dam / Foto: Andreas Mikkel Hansen 9.03.2017
På børneværelset skal der være plads til leg og kreativitet. Vi har samlet 15 sjove idéer til personlig indretning på børnenes præmisser.

Er der et rum i hjemmet, hvor man for alvor kan eksperimentere med farver og kreative indslag, så er det børneværelset. Så hvorfor ikke forkæle din dreng eller pige med en sjov eller skæv idé, der gør det ekstra spændende for dem at lege på deres værelse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

LÆS OGSÅ: Mere inspiration til børneværelset - vi har samlet 25 børneværelser!

Gør børneværelset personligt

Der findes uendelige muligheder for at pifte et børneværelse op. Og bare rolig, det er ikke kun projekter for dem, der har skruet hænderne rigtigt på. Du kan med forholdsvis simple midler som en malerpensel, sjove klistermærker eller et møbel pifte rummet op med et snuptag.

Det kan være en god idé at høre de mindste om, hvad de ønsker af tema på værelset. Måske er det savannens dyr eller superhelte, som på en eller anden måde skal illustreres på væggen eller på møblerne?

Se også: Sådan forvandler du teenageværelset til et kontor

Aktivér børnene

Det bedste ved det hele er, at det ikke kun er børnene, der kan få glæde af et børneværelsesprojekt. Med den helt rigtige opbevaringsløsning, som for eksempel en bænk med skjulte skuffer, er det legende let at rydde både legoklodser og dukker af vejen. Derudover kan du få børnene til at være fysisk aktive ved blandt andet at sætte gymnastikringe fast i loftet, bygge en klatrevæg eller tegne en hinkerude på gulvet. Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Se de 15 idéer lige her: