Galleri med 30 smukke trapper
Indretning

30 smukke trapper

af Christine Agertoft 21.05.2015
Trapper kan gøre hele forskellen i dit hjem, så vi har samlet et stort galleri med 30 smukke trapper, der giver dig en masse inspiration til din boligindretning.

Hvis du er på udkig efter smukke trapper, som kan inspirere dig i din boligindretning, så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig samlet et stort galleri med 30 smukke, anderledes, moderne, klassiske og specialbyggede trapper, som gerne skulle hjælpe dig med at finde lige præcis dem, der passer ind i dit hjem - uanset om du bor i en villa, lejlighed eller hus.
Se også: Pimp dine trapper i entréen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vælg de rigtige trapper

Den store ombygning er allerede i gang, og nu er du kommet dertil, hvor du skal tage stilling til, hvilke trapper, du skal have. For at du kan træffe den helt rigtige beslutning, er der nogle helt grundlæggende overvejelser, du skal gøre dig, inden du går på jagt. Træd et skridt tilbage, glem for et øjeblik de arkitekttegnede huse fra Pinterest, og kig på din egen bolig. Med udgangspunkt i den, skal du besvare de 5 spørgsmål herunder ...

5 hurtige spørgsmål til dig:

 • Stort rum eller pladsproblemer?
  Mål op, hvor stort rummet er, og overvej, hvor meget plads du kan undvære. Du vil sikkert bliver overrasket over, hvor meget en trappe faktisk fylder, og det kan ændre dine ønsker til designet.
 • Træ, glas eller beton?
  Tænk over, hvilke materialer, der passer ind i resten af dit hjem? Hvis ikke trappen matcher resten af din boligindretning, kommer den til at fremstå klodset.
 • Gelænder eller ej?
  De fleste trapper har et gelænder, fordi det er praktisk og en nødvendighed i hjem med små børn eller ældre mennesker. Inden du beslutter dig for at droppe gelænderet, skal du derfor overveje, om funktion skal sejre over form.
 • Svævende eller understøttet?
  Trapper der svæver giver luft og lys i rummet, men de kræver samtidig et lidt større budget. Er det værd at bruge lidt flere penge på svævende trapper, eller skal du i stedet have en smuk krumningstrappe?
 • Kurver eller kanter?
  Vil du ofre lidt plads på smukke organiske former, eller er du mere til stringente kanter? Det er rigtig meget en smagssag og et spørgsmål om plads, tid og penge.

Stort galleri med trapper

Få mere boliginspiration med et abonnemet på Mad & Bolig

I vores galleri er der både smalle trapper til små lejligheder og trænge rum, herskabelige trapper til store villaer og vinkel-trapper til de skæve boliger. Vi håber, du finder det, du leder efter eller bare kan drømme dig lidt væk.


Læs også: 25 stuer