Indretning og trends

4 nemme tricks: Byd foråret velkommen i boligen

Line Marie 27.03.2015
Laursen. Foto: Camilla Hey
Foråret er for alvor ved at gøre sit indtog udenfor. Med et par enkle fif, kan du også få foråret til at flytte ind indenfor i hjemmet.

Giv din stue en ny farve

Lyse pasteller som rosa, lyseblå og minfarvet samt grønne nuancer, der sender tanken mod de første spirer i haven, er gode til at kickstarte fornemmelsen af forår med. Skift nemt hele udtrykket i stuen ved at bruge forårsfarverne på pudebetræk, på plaider og på andet tilbehør i stuen. På den måde slipper du for en større makeover med maling og udskiftning af møbler, men får alligevel masser af forårsstemning i stuen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Inspiration: Søde sammenplantninger

Pynt op med glas

Vaser, flasker og drikkeglas af farvet glas hitter lige nu. Brug dem i små stilleben som en fin og let effekt. Det ser især flot ud ved et vindue, hvor solens stråler kan skinne igennem det transparente materiale.

Lad planterne flytte sammen

Forår og grønne planter og blomster hører sammen. Skab et massivt grønt udtryk i dit hjem ved at samle alle dine stueplanter i en klynge i vindueskarmen eller på et bord, og supplér med buketter og grene i vaser og måske en enkelt afskåren blomst i en flaske. Tænk på, at der både skal være høje og lave planter og blomster i din opstilling, på den måde kommer alt det grønne til at virke som en massiv forårsvæg, der er lige til at blive i godt humør af.

Bolig: Pynt op til påske med pasteller

Dekorér med botanikprints

Rigtige planter er skønne, men faktisk kan du også få en skøn forårsfornemmelse med billeder og tegninger af botanik placeret på udvalgte steder derhjemme. Gå på jagt efter prints og plancher med skønne plante- og blomstermotiver, og hæng dem op som dekoration på køleskabet, i en ramme i entréen, på din opslagstavle eller andre steder, du jævnligt går forbi.