Soveværelse

9 idéer: Indretning af soveværelse – soveværelse inspiration

af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Mikkel Adsbøll 13.08.2014
Leder du efter idéer til indretning af soveværelset? Lad kreativiteten spire og skab et soveværelse fyldt med charme og personlighed. Her præsenterer vi 9 inspirerende soveværelser.

Lys, luft og ro står højt på listen, når soveværelset skal indrettes. Det er her, du samler energi og overskud, og selvom det er et rum, som ikke andre end du og dine nærmest ser, så er det din personlige rede, der skal appellere til dig og dit behov for velvære og afslapning.

9 Idéer til at indretning af soveværelset - soveværelsesinspiration

Læs også: 5 bolig-blogs du skal besøge

Soveværelset er af høj betydning, når det gælder indretning, der i den grad skal tale til dit hjerte. For mange forstyrrende elementer, rod og tilfældig indretning skaber uro og ubalance i rummet - og dermed i dit sind. Men det betyder ikke, at dit soveværelse skal være hvidt og stilrent.

Læs også: Inspiration til indretning med farver

Inspiration til soveværelset

I galleriet herunder har vi fundet 9 inspirerende og interessante bud på soveværelser. Vil du tænke nyt i dit soveværelse, så…

• tænk i rum og funktioner. Et loftsrum eller en hems under loftet kan gøre soveværelset interessant og skabe nye muligheder i hjemmet.

• vær konsekvent med, at soveværelset ikke skal være et rum til opbevaring. Det ender hurtigt i et skråplan, hvor tøjbunker og papirer kæmper om pladsen.

• vær ikke bange for at eksperimentere med materialer og farver, der tiltaler dig.

Se også det store galleri: 25 soveværelser

Lad dig inspirere herunder og lad fantasien bestemme, hvordan dit nye drømmesoveværelse skal se ud og måske have det skal have plads i hjemmet.