Soveværelse

Galleri: Lækkert sengetøj

af Eilen Anthoniussen / Foto: PR 17.03.2014
Intet er som lækkert sengetøj. Her får du ti tips til lækkert sengetøj, som helt sikkert vil friske dit soveværelse op.

Alle har brug for god søvn, og hvorfor ikke prioritere et par sæt lækkert sengetøj til dit soveværelse? Der findes ikke noget bedre end at putte sig i noget lækkert sengetøj, som føles som ren forkælelse - hver aften. Den dejlige fornemmelse af bomuld, der bare føles som ny efter hver vask. Eller er du mere til satin eller silke?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Indretning: Find din stil i soveværelset!

At prioritere lækkert sengetøj er som at give sig selv en forkælelse både på det fysiske og det materielle plan. Det rigtige sæt sengetøj vil helt sikkert gøre dit soveværelse mere indbydende, og det kan få dig til at glæde dig til at komme i seng om aftenen og vikle dig ind i de bløde herligheder med din bog eller et magasin.

Læs også: Fransk stil i soveværelset!

Foråret er begyndt, og om lidt er sommeren her. Måske trænger dit soveværelse også til lidt lysere stemning? Så kunne du overveje Södahls SHADES sengetøj med dyp-dye-teknikker i lysende sommergul? Er du mere til det helt simple, er Mille Nottis hvide bomuldssæt med blommelilla kant måske mere dig. Kig med og lad dig inspirere til næste sengetøjskøb!