entre-mobel-knager-til-entreen
Entré

Indret en indbydende entré: 12 smukke knager til entréen

af Line Sølvhøj Johansson / Foto: Muuto 19.06.2022
Byd dine gæster velkommen i en entré, der vækker opsyn. Vi har samlet 12 knager, der stilmæssigt kan lidt ud over det sædvanlige.

Vælg de rette knager til entrén

Nok kan du sætte din hat, som du vil, men når du efter en lang dag vender hjem, føles det rart at kunne overlade overtøj og andet til knager, der hjerteligt tager sig af det.

Hvis du synes din entré er lidt tom, eller hvis du mangler steder at hænge jakker, tasker og tørklæder, så er knager en god idé. Du kan bruge knager som en del af indretningen, og derfor er de ikke bare praktisk og pladsoptimerende, men de er også med til at understrege din stil.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Knager kommer som udgangspunkt i to forskellige slags: enkelte knager og knagrækker:

1. Knager til entréen

entre_gang_indgang_glasdoer_entremoebel

Vælger du enkelvise knager, kan du sætte dem op som du vil, og du kan vælge, hvor mange knager du vil have i entréen. Gør som her, og sæt dem på en række. Du kan altid sætte flere knager op, hvis du får brug for mere opbevaring. Se resten af boligen her. Foto: Mikkel Dahlstrøm/Another Studio

2. Indret entréen med en knagerække

entre_farve_knagraekke

En knagrække er et dekorativt indslag i din bolig. Her kan du vælge en knagrække som matcher din stil, om som fungerer som et lille kunstværk.

Få mere inspiration til entréen: 20 inspirerende entréer

Entréknager og knagrææer sætter stilen

En stilfuld entré, der byder dig velkommen på hjemligste vis, er altafgørende for følelsen af at være hjemme. Rod, sko i stabler og hulter til bulter som det overordnet tema, skaber kaos i sindet og giver ikke den ro, dit hjem gerne skal tilbyde dig.

Læs også: Sådan opbevarer du bedst sko i entréen

Kræs lidt ekstra for din entré og pryd den med knager, der vækker opsyn og sætter stilen i hjemmet. I galleriet herunder har vi samlet ti knager, der gerne må flytte ind i vores entré! Kombiner træ, metal og farver, og skab mønstre ved at placere knagerne tilfældigt på en stor væg, over en bænk, et skoskab eller en reol. Se med i galleriet herunder!

Inspiration: 10 smukke entréknager