Spisestue

Miks og match dine spisebordsstole

af Simone Gullberg / Foto: Martin Tanggaard 3.01.2014
Hent inspiration i vores galleri til at forny din spisestue ved at mikse og matche dine spisebordsstole.

Du behøver ikke at have seks matchende spisebordsstole, for det er nemlig superhot at mikse dine spisebordsstole. Om du holder dig til en farve, men forskellige modeller eller du mikser og matcher imellem farverne, er op til dig. Bryd det klassiske look med ens spisebordsstole og prøv f.eks. at tilføje én stol i en pangfarve - det giver ekstra kant og et personligt udtryk i dine stue.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: 10 fede sofaborde

En spisebordsstol - et nyt look
Vi har samlet en masse forskellige inspirerende spisestuer, hvor der er leget med sammensætningen af spisebordsstole. Her kan du se, hvordan du nemt kan forny din spisestue ved blot at udskifte en enkel spisebordsstol. I galleriet kan du se, hvordan en mintgrøn eller gul stol kan bryde de rene linjer og gøre din spisestue personlig og unik. Hvis du i forvejen har sorte spisebordsstole og tøver med pangfarverne, så kan en stol i lakeret ask eller i en lys træfarve også bryde mønstret.

Læs også: Stjæl stilen fra Københavns hotteste restauranter

Tip!
Hvis du vælger at udskifte en enkelt spisebordsstol, kan du med fordel vælge en farve og model, der udskiller sig fra dine andre stole.