Bambus møbler - kontorstol
Stue

Stjæl stilen: Bambus-møbler i stuen

Christine Agertoft / Foto: Gitte Stokholm Scharling, PR 23.07.2015
Gør din stue hyggelig og hjemlig på nul komma fem med skønne bambus-møbler.

Intet tilfører din stue personlighed og nærvær som bambus-møbler. Der er bare noget hyggetligt og meget jordnært over looket. Måske minder det dig om dit ungdomsværelse, mormors udestue eller noget helt tredje, men det er i hvert fald en velkendt, tryg følelse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Falske og praktiske bambus-møbler

Desværre er bambus ikke altid det mest holdbare og pratiske materiale, så rigtig mange bambus-møbler er i virkeligheden lavet af andre materialer, såsom rattan, men med det formål at ligne de traditionelle bambus-møbler. Det gør dem langt mere holdbare, og den stemning de spreder i hjemmet er (næsten) den samme.

Læs her, hvordan du plejer dine rattan- og bambus-møbler!

Stil havemøblerne ind

Mange rattan- og bambus-møbler bliver solgt som havemøbler, men du kan sagtens købe dem til stuen eller stille dem indenfor, når det bliver koldt. Se for eksempel herunder, hvordan du med en enkelt stol kan give din stue meget mere personlighed.

Bambus møbler

Skønne bambus-stole

Den klassiske bambus-stole er nok den bedste måde straks at skabe udestue-stemningen i dit hjem, så vi har fundet tre rigtig fine bud lige her:

Bambus møbler stol

Find #1 her! // Find #2 her! // Find #3 Her!

Andre møbler i bambus

Men hvis du - ligesom os - ejer rigtig mange stole, så kan du også vælge andre måder at tilføje lidt bambus-lykke til din stue. For eksempel med et fint bord som her...

Bambus møbler bord

Brugt eller nyt

Det ægte bambus kan du være heldig at finde på loppemarkeder eller på Den Blå Avis, men hvis du hellere vil have nye møbler end gamle, så han vi fundet tre gode bud på, hvordan du får bambus-looket ind i dit hjem:

Bambus møbler
Abonnement