Kunstnerisk hjem
Stue

Stjæl stilen: Kreativ stue

Christine Agertoft / Foto: Mette Wotkjær 7.10.2015
Drømmer du om en stue fyldt med kreative overraskelser og inspiration? Så se her, hvordan du stjæler stilen fra dette smukke kunstnerhjem.

Alle har en kunstnerisk ven eller veninde, som har givet kreativiteten frit spil i hjemme og skabt noget, der både er enestående og hjemligt. Og de fleste sukker også stille indeni og ønsker sig, at det var dem, der kunne kombinere skøre, stilrene og overraskende ting på selvsikker vis. Men ikke alle har mod eller tid til at udtænke sig en kunstnerisk stue.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Inspiration fra en kreativ sjæl

Derfor har vi lånt lidt inspiration fra stylist, blogger og redaktør på Boligcious, Malene Marie Møllers, hjem. Hun er vores kreative inspiration og med hendes stue som afsæt, har vi fundet en masse fine boliglækkerier, som tilsammen skaber den kunstneriske stue.

De 4 musthaves i en kunstnerisk stue

Kreative plakater, fotografer og prints

Mindst en af væggene i den kunstneriske stue skal være mættet med kunst. Der skal være billeder, fotografier, malerier og plakater, som taler til dig, og derfor vil give dine gæster et indtryk af, hvem du er - uanset om I har kendt hinanden siden folkeskolen eller siden frokost.

Kunstnerisk hjem

Én fantastisk lænestol

Enhver stue har brug for en enkelt, smuk og stilren lænestol, som bare tilfører hele rummet uendeligt meget klasse. Hvis du skal indrette en kunstnerisk stue på budget, er det lænestolen, du skal bruge dine sparsomme penge på.

KØB #1 HER // KØB #2 HER // KØB #3 HER // KØB #4 HER

Læs også: 5 designerstole, du bør kende

Finurligheder

Det er de små finurlige ting i en stue, der skaber stemningen. De skøre skævheder, der kun har til formål at få gæster til at undre sig. Det er dem, der sætter samtaler igang!

Det runde sofabord

Nu er det jo ikke fordi, du SKAL have et rundt sofabord for at få den kunstneriske stue, men der er bare noget fint og organisk over et rundt bord. Det virker mindre formelt og stift end et kantet.

KØB #1 HER // KØB #2 HER // KØB #3 HER // KØB #4 HER