Fuji
Annonce

Rejs ud i verden: 5 smukke udsigter og seværdigheder, du skal opleve

Annonce for Norwegian Cruise Line 6.11.2023
Verden er fyldt med vidundere, menneskeskabte såvel som naturskabte – og flere af dem kan du opleve på et krydstogt med Norwegian Cruise Line, hvor du lige nu kan få 50 procent rabat.

En storslået udsigt. Et bjerg, der når op i skyerne, eller en kridhvid sandstrand. Verden har så mange smukke hjørner, og derfor kan den nogle gange synes for stor. Der er simpelthen alt for mange imponerende, naturskønne steder til at opleve i løbet af et menneskeliv!

Men man skal jo starte et sted. Derfor har vi samlet nogle af de smukkeste udsigter og seværdigheder, verden har at byde på.

Alle destinationerne kan nås på krydstogt med Norwegian Cruise Line (NCL). En af fordelene ved at tage på krydstogt med NCL er, at du kan kombinere flere forskellige rejsemål på én og samme rejse og derfor ikke behøver at vælge mellem for eksempel storbyferie og hvide sandstrande – ligesom du kan få set flere af verdens smukkeste steder på samme ferie. Derudover er NCL et moderne krydstogtselskab, der tilbyder luksuriøse omgivelser på alle deres skibe og masser af frihed og fleksibilitet på rejsen.

Foto: Norwegian Cruise Line

Book nu, og få 50 % rabat

Hvis du booker hos NCL nu, får du som en del af deres Black Friday-tilbud 50 % rabat på alle krydstogter over hele verden samt rabat på udvalgte flyafgange.

Opnå rabatten ved at booke her – tilbuddene er tidsbegrænsede.

Mount Fuji og andre asiatiske højdepunkter

Bjerget Fuji er vel nærmest japanernes største stolthed, og det forstår man godt! Ikke bare er det Japans største bjerg, men dets skønhed er unægtelig. Bjerget har en nærmest perfekt kegleform, og toppen er altid prydet af det smukkeste lag kridhvide sne. Hvis du skal have den fulde oplevelse, skal du selvfølgelig opleve bjerget, når kirsebærtræerne springer ud omkring april – mere japansk og billedskønt bliver det næppe.

Mount Fuji
Foto: Getty Images

Du kan opleve Mount Fuji på et krydstogt til Asien med NCL. På rejsen kan du for eksempel opleve storbylivet i Bangkok, Seoul, Singapore og Tokyo, og du kan nyde det eksotiske øliv på blandt andet Phuket, Lombok og Bali. Se nogle af de forskellige muligheder i galleriet herunder.

Du sejler med NCL’s nyrenoverede krydstogtskib Norwegian Jewel, hvorfra du kan nyde udsigten undervejs fra din private og rummelige altan. Trænger du til underholdning, kan du se en forestilling i skibets teater, spille basketball med børnene på dækket eller slå et smut forbi en af skibets 13 forskellige barer og lounges. Der er også masser af muligheder for at få god mad – fra et autentisk amerikansk steakhouse til Teppanyaki eller lækker middelhavskost.

Se alle krydstogter til Asien her.

Panamakanalen

Fra naturskabt til menneskeskabt – hvilket i dette tilfælde også er lidt af en præstation. Panamakanalen er en 82 kilometer lang kanal, som forbinder Stillehavet og Atlanterhavet. Det lyder måske i sig selv ikke af meget, men kanalen er menneskeskabt og en af de mest imponerende ingeniøropgaver, der nogensinde er blevet løst.

Aerial view of the Bridge of the Americas at the Pacific entrance to the Panama Canal with Panama City in the background.
Foto: Getty Images/iStockphoto

En kanal som denne opleves selvfølgelig bedst til søs, og med NCL kan du rent faktisk sejle gennem den på deres krydstogter. Her kan du betragte den smukke passerende natur på begge sider af kanalen og de spektakulære sluser fra pooldækket eller fra din private balkon.

Ombord på for eksempel krydstogtsskibet Norwegian Bliss venter der dig en spektakulær udendørs promenade, "The Waterfront", med mange restauranter og barer, et luksuriøst spa- og fitnesscenter samt ni internationale specialitetsrestauranter, et bryghus og meget mere.

Udover Panamakanalen kan du på en krydstogtsrejse som denne med NCL opleve ene højdepunkter fra Caribiens øer på Atlanterhavssiden til de historiske havne og smukke naturområder på Stillehavskysten. Også afgangsstederne som Miami, Los Angeles, Seattle eller Santiago de Chile byder på spændende opdagelser og nye eventyr.

Igen kan du se nogle af de mange forskellige muligheder i galleriet herunder.

Se alle krydstogter til Panamakanalen her.

De Caribiske Øer

For os, der er vant til at skue ud over det mørke og vilde Vesterhav, findes der næsten ikke noget mere betagende end et fuldstændig stille, turkisblåt hav. Det er netop, hvad du kan opleve, hvis du rejser til De Caribiske Øer – her venter dig eksotiske øer, hvide sandstrande og generelt masser af lækre bounty vibes! Hvis du vælger at rejse til Caribien med NCL, kan du desuden komme forbi deres egne helt eksklusive destinationer, Great Stirrup Cave og Harvest Cave – så kan du få omgivelserne næsten helt for dig selv.

Caribien
Foto: Norwegian Cruise Line

Blandt de 13 krydstogtskibe hos NCL, der sejler i Caribien denne vinter, finder du Norwegian Prima (bygget i 2022) og Norwegian Viva, der lige er blevet søsat – de første to skibe i en helt ny klasse. Her er der virkelig kælet for detaljerne, og du kan blandt andet gå en tur på glasbroen langs Ocean Boulevard eller tage et dyp i skibets infinity pools. Du kan også nyde NCL’s nye Indulge Food Hall-koncept, hvor du bestiller din mad på en tablet og derefter får den serveret, mens du ligger og daser i solsengen.

Hvilke destinationer, du kan komme forbi undervejs, kan du se nærmere på i galleriet her.

Se alle krydstogter til Caribien her.

Hvorfor rejse med NCL?

På et krydstogt med NCL kan du forvente masser af unikke oplevelser på land kombineret med luksuriøse omgivelser og god service ombord på alle de 19 moderne internationale krydstogtskibe.

Her er frihed og fleksibilitet en stor del af rejsen. Slap af ved poolen en time ekstra, og nyd så et fransk gourmetmåltid (eller måske du hellere vil have mexicansk, sushi eller autentisk amerikansk steak her til aften?) i en af skibets mange restauranter, inden du slutter aftenen af med et Broadway-show. Ombord er der ingen faste spisetider, så du kan nyde hver dag i dit eget tempo.

Dagen efter kan du forkæle dig selv i Mandara Spa og slappe af under et toetagers vandfald eller i saltrummet, inden skibet lægger til havn, og et nyt eventyr venter. Slut dagen af med en drink på den unikke Ocean Boulevard, som har eksklusive udendørs spiseområder, barer og afslappende loungeområder.

Réunion og Afrika

Her er I virkeligheden tale om lidt af en overset perle. Réunion er en lillebitte ø i det indiske ocean – du finder det til højre for Madagascar, som flere af os nok kender. Men naturen på Réunion er helt utrolig! Her kan du både opleve en aktiv vulkan, men mest betagende er de storslåede, grønne omgivelser, du kan finde i de vulkanske kratre. På mange måder er det en destination, der minder om Mauritius.

Aerial of Norwegian Dawn passing Le Morne mount, Port Louis, Mauritius island from helicopter.
Foto: Getty Images/iStockphoto

På et krydstogt med NCL kan du faktisk opleve Réunion OG Madagascar på samme rejse – og samtidig komme forbi fastlandet i Sydafrika. På krydstogtet kan du opleve nye, unikke øjeblikke hver dag – kombineret med afslappende dage og aftener om bord på Norwegian Dawn.

På dette mindre krydstogtskib (som grundet sin størrelse kan lægge til i mindre og mere eksklusive havne) venter dig ekstraordinær service, seks specialrestauranter og to hovedrestauranter. Slut aftenen af med en forestilling – hvordan din dag skal se ud, er helt op til dig.

NCL byder på flere forskellige krydstogter til Afrika. Du kan se nogle af dem i galleriet herunder.

Se alle krydstogter til Afrika her.

Table Mountain

Udsigten fra toppen af et bjerg er jo noget af det mest fantastiske. Det gælder især for Table Mountain i Cape Town, hvor du kan skue ud over byen, vandet og det smukke, sydafrikanske landskab. Der er langt op, men heldigvis kan du komme let til tops med en lift. Så er der bare tilbage at nyde omgivelserne!

Aerial of Norwegian Dawn in Cape Town, South Africa
Foto: Getty Images

Du kan faktisk opleve Table Mountain og Cape Town på samme NCL-krydstogt som det, der også går forbi Madagascar og Réunion. På den måde kan du slå tre fluer med et smæk og pludselig være et stykke vej nærmere mod at have set nogle af verdens uendeligt mange naturskønne steder.

Drømmer du om at opleve nogle andre af de mange perler rundt omkring på kloden, så har NCL heldigvis langt flere krydstogter end de ovenstående at byde på. Faktisk rejser NCL over hele verden, så de går helt sikkert også forbi den destination, du drømmer om. På kortet herunder kan du se, hvortil deres mange krydstogtskibe sejler. Hvor skal din rejse gå hen?

Om Norwegian Cruise Line

Siden 1966 har det internationale og konstant innovative krydstogtselskab udforsket verden sammen med sine gæster og besætning og sørget for uforglemmelige øjeblikke til søs, på udflugter i land og selvfølgelig ombord på deres smukt designede større og mindre skibe, der hele tiden kommer flere til af.

Her er noget for enhver smag. Ombord vil du møde mennesker, der har de samme forventninger til en krydstogtrejse som dig og som sætter pris på en afslappet og individuel feriestil med frihed og fleksibilitet.

  • Europas førende krydstogtselskab* & Caribiens førende krydstogtselskab*
  • Markedsledende med innovative tiltag som "Freestyle Dining-konceptet", studiokahytter og den eneste elektriske gokartbane til søs
  • Over 400 destinationer i hele verden
  • Premium krydstogtoplevelse
  • 19 moderne krydstogtskibe, herunder de nye, ekstraordinære Prima Class-skibe
  • Globalt bæredygtighedsprogram "Sail & Sustain"

(*www.worldtravelawards.com)

BOOK NU: Hvis du booker hos NCL nu, får du 50 % rabat på alle krydstogter over hele verden samt rabat på udvalgte flyafgange. Derudover har du mulighed for at reservere NCL's "Free at Sea" opgradering fra 99 € pr. person – så inkluderes premium drikkevarer, specialrestauranter, rabatter på udflugter i land og meget mere.

Opnå rabatten ved at booke her – tilbuddene er tidsbegrænsede.