DIY: Sidebord af potter
DIY

DIY: Skulpturelt sidebord af lerpotter

af Nicoline Olsen / Redigeret til web af Kristine Hoffmann 11.04.2021
Byg et sidebord af lerpotter til pladsen ved siden af sofaen eller sengen. Ultranemt, men med stor effekt! Se, hvordan du gør her.

Det er både nemt og sjovt at sætte sit eget præg på indretningen med DIY-projekter. Der er ofte billigt og nemt, fordi det kræver få materialer, som du måske endda har i forvejen. Her viser vi, hvordan du kan lave et anderledes og unikt sidebord med lerpotter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lav et skulpturelt sidebord af lerpotter

Hvem siger, at potter kun kan bruges til planter? Tør man tænke ud af boksen og udfordre måden, vi normalt bruger tingene på, kan man få både sjove, flotte og unikke, nye møbler ud af det. Lerpotterne bliver her vendt på hovedet, i bogstavelig forstand, og brugt som søjle til et skulpturelt sidebord.

Er du vild med ler i indretningen? Se, hvordan du laver dine egne relieffer af ler lige her.

Du skal bruge til et sidebord med lerpotter:

  • Lerpotter og underskål

  • 1 stor bakke i stål eller plast

  • Epoxylim

Sådan laver du et sidebord med lerpotter:

  1. Lim underskål og krukker sammen, og lad det tørre og hærde i 24 timer.

  2. Lim derefter bakken fast, og lad også den tørre og hærde 24 timer.

  3. Hvis bunden af lerpottens diameter er meget mindre end bakken, så sæt en ekstra plade mellem bakke og krukke, så stabiliteten styrkes. Det er dog ikke nødvendigt med de elementer, der er vist på billedet.

Vil du have mere inspiration til anderledes DIY-sideborde? Se her, hvor vi tryller en træstub om til et rustikt sidebord.