DIY: Cirkler med garn
DIY

DIY-vægpynt: Halvmåner med garn

af Dejong Studio. Redigeret til web af Kristine Hoffmann. / Foto: STAAL&JOHS 26.02.2021
Leg med former, materialer og strukturerer i boligens indretning og skab noget helt unikt. Med denne DIY-guide kan du nemt lave din egen vægpynt med få materialer.

Kombinér de klassiske plakater, malerier og købte nips med små, hjemmelavede kunstværker for at give hjemmet et unikt og personligt præg. Disse halvmåner er nemme at lave, og du kan tilpasse dem din stil og indretning.

Brug det, du har derhjemme, som f.eks. grene eller sten fra haven eller pap, som du kan klippe ud i en sjov form. Vikl garn rundt om det som beskrevet herunder, og kreér dit eget værk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Halvmåner med garn

Lav gerne flere halvmåner og hæng dem op som et samlet stykke vægkunst. Her kan du med fordel bruge cirkelrammer i forskellige størrelser og dybder for at skabe dynamik og spil.

Der er masser af mulighed for at lave flotte store og små kunstværker af få materialer, du måske allerede har i hjemmet. Få f.eks. guiden til flotte DIY-vægophæng med ringe med garn her.

Det skal du bruge til at lave halvmåner med garn:

  • 4 cirkelrammer i træ

  • Pensel

  • Lim

  • Garn

Sådan laver du halvmåner med garn:

  1. Hav en lang snor af garn, og start et sted på cirklen, hvortil du ønsker, garnet skal gå. Brug evt. en clips til at holde enden fast på cirkelrammen.

  2. Pensl et tyndt lag lim på yderkanten af rammen, imens du vikler garnet rundt om kanten. Sørg for, at snorene ligger tæt op ad hinanden, for det pæneste resultat.

  3. Klip garnet, når du når siden, og lad limen tørre.

Trænger resten af boligen også til en makeover? Se, hvordan du upcykler en gammel lampe med DIY-guiden her.