DIY: Julepynt til juletræet
Højtider & mærkedage

DIY-inspiration: 9 idéer til pyntning af juletræ

af Redaktionen 19.12.2020
Foto: Lena Staal.
Pynt juletræet med finurligt hjemmelavet julepynt. Vi har samlet de fineste julehjerter, stjerner og kræmmerhuse, som kan gøre årets juletræ endnu mere personligt.

Skal juletræet have en opgradering, kan du med fordel give dig i kast med nogle af disse fine, finurlige jule-projekter. Der er noget for enhver smag, og i forskellige sværhedsgrader.

Julepynt med søpindsvin:
Forstenede søpindsvin er utrolig dekorative. Og med et par krystalperler og messingvedhæng kan du lave de smukkeste juleuroer til dit juletræ. Se hvordan her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Juleperleplader:
De her snefnug af perler er søde, simple og ret magiske, når de hænger en hel flok sammen. Se vores guide, få skabelonerne og bliv inspireret af andre!

Stjerner til træet:
Søde små florlette stjerner, der pynter på et juletræ, som man gerne vil holde i gammel stil. Bliver kun mere charmerende med årene, når papiret gulner lidt.

Pistaciekranse til juletræet:
Bag fine, små pistaciekranse, og hæng dem i vinduet eller på juletræet. De fine småkager er trukket i juleklæder med den grønne farve!

Bind en flot julekugle:
Det behøver hverken at være svært eller tidskrævende at gøre lidt ekstra ud af julepynten. Vi viser dig, hvordan du selv kan binde yndige julekugler på ingen tid.

Juletræshjerte:
Flet flotte julehjerter til juletræet. Dette julehjerte er med et fint juletræsmønster.

Julehjerte med stjerne:
Det er både hyggeligt og nemt at klippe og flette sin egen julepynt. Og så er det skønt tidsfordriv.

Fine stofstjerner:
Pynt op til en grønnere jul med fine kapokstjerner, der er søde på juletræet eller som en hjemmelavet værtindegave.