DIY-inspiration: 9 idéer til pyntning af juletræ

Skal juletræet have en opgradering, kan du med fordel give dig i kast med nogle af disse fine, finurlige jule-projekter. Der er noget for enhver smag, og i forskellige sværhedsgrader.

Julepynt med søpindsvin:
Forstenede søpindsvin er utrolig dekorative. Og med et par krystalperler og messingvedhæng kan du lave de smukkeste juleuroer til dit juletræ. Se hvordan her!

Juleperleplader:
De her snefnug af perler er søde, simple og ret magiske, når de hænger en hel flok sammen. Se vores guide, få skabelonerne og bliv inspireret af andre!

Stjerner til træet:
Søde små florlette stjerner, der pynter på et juletræ, som man gerne vil holde i gammel stil. Bliver kun mere charmerende med årene, når papiret gulner lidt.

Pistaciekranse til juletræet: 
Bag fine, små pistaciekranse, og hæng dem i vinduet eller på juletræet. De fine småkager er trukket i juleklæder med den grønne farve!

Kræmmerhuse:
Hjemmelavet julepynt er sjovt at lave, og så er det kønt og personligt at kigge på. Se her, hvordan du folder florlette kræmmerhuse med håndmalede motiver.

Bind en flot julekugle:
Det behøver hverken at være svært eller tidskrævende at gøre lidt ekstra ud af julepynten. Vi viser dig, hvordan du selv kan binde yndige julekugler på ingen tid.

Juletræshjerte: 
Flet flotte julehjerter til juletræet. Dette julehjerte er med et fint juletræsmønster.

Julehjerte med stjerne:
Det er både hyggeligt og nemt at klippe og flette sin egen julepynt. Og så er det skønt tidsfordriv.

Fine stofstjerner: 
Pynt op til en grønnere jul med fine kapokstjerner, der er søde på juletræet eller som en hjemmelavet værtindegave.