Højtider & mærkedage

Julens smukkeste tableauer

af Pia Buusmann og Line Sølvhøj Johansson 10.12.2014
Foto: Jes Buusmann
Skab dine egne personlige juletableauer med forskellig slags pynt, naturmaterialer, stearinlys og hvad du nu har i dine gemmer. Vi giver dig inspiration til fire flotte opstillinger!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Julen er en tid, hvor det for alvor er lovligt at slippe din indre gør det selv-kvinde løs. Dekorative kranse, smukke dekorationer, julepynt i hjemmet og et julebord, der gang på gang kan dækkes på forskellig vis, når julens mange arrangementer med god spise byder sig ind.
Se også galleriet: Adventshygge i det svenske orangeri Gør julen ekstra personlig ved at lave dine egne løsninger. Det ser både smukt ud og er sjovt at lave dekorative opsatser selv, som skaber blikfang hele julen og som pynter i hjemmet. Tableauer er små opsatser, der kan styles, som du lyster. Brug dit julepynt kreativt til at lave smukke tableauer, eller gå på opdagelse i naturen og dekorer med fine fund, når du kommer hjem.
Læs også: Undgå et juletræ, der fælder I galleriet herunder giver vi idéer til, hvordan du kan lave smukke tableauer af forskellig slags pynt, naturmaterialer, stearinlys og andre sager, du har i dine gemmer. [aller-gallery:2047]