Højtider & mærkedage

Tranebærkranse på rå zinkunderskåle

af Pia Buusmann 22.10.2009
Foto: Jes Buusmann
Små tranebærkranse på rå zinkunderskåleDet skal du bruge til en kransEn håndfuld friske tranebærVindseltrådZinkunderskål1 frisk blomst1 lille

Små tranebærkranse på rå zinkunderskåle

Det skal du bruge til en krans
En håndfuld friske tranebær
Vindseltråd
Zinkunderskål
1 frisk blomst
1 lille olivengren
Sløjfebånd, cirka 40 cm

Sådan gør du
Træk tranebær på et stykke vindseltråd, så diameteren passer med størrelsen på zinkunderskålen. Husk at afsætte et par centimeter ekstra tråd til afslutning. Slut af med at vikle de to ender vindseltråd om hinanden. Kom vand i zinkunderskålen, og læg tranebærkransen i. Klip hovedet af en blomst, og læg det i midten af skålen. Læg den lille olivengren ved, og sno et par sløjfebånd om den.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Drinken i baggrunden består af 2 cl cider og 1 cl cognac, som er blandet op med hvidvin og pyntet med par tranebær og et par kanelstænger.

TIP
Brug de små zinkskåle enkeltvis på midten af bordet, eller sæt dem sammen på et rustikt fad.