Hæklede stangmasker
Strik & hækling

Lær at hækle stangmasker nemt og hurtigt med denne video

Rikke Hansen 16.05.2018
Stangmasker er det næste skridt, når først du har lært at hækle fastmasker. De flotte masker kan bruges i mange forskellige opskrifter, og så er det ikke spor svært. Vi viser dig hvordan i denne trin for trin-video!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Der er flere og flere, der begynder at hækle - og vi kan sagtens forstå hvorfor! Man kan nemlig hækle de smukkeste ting, der pynter flot både i hjemmet og på kroppen.

Blandt de mange forskellige hækleteknikker er stangmasken en meget basal maske, og så snart du har styr på den, kan du hækle de fleste ting. Masken bruges typisk til karklude, tæpper og tøj, så teknikken åbner op for et væld af projekter, så snart du har den på plads.

Stangmasker og hvordan du hækler dem

En stor fordel ved stangmasken, fremfor fastmasken, er, at den er større. Det går derfor meget hurtigere at hækle fx en karklud i stangmasker end i fastmasker - så man kan altid lige nå at hækle en ekstra! Stangmasken skaber et smukt, stribet mønster, når man hækler det i flere rækker, og det kan vi slet ikke stå for. I videoen kan du lære, hvordan du hækler stangmasker - trin for trin.

Lær at hækle stangmasker med vores trin for trin-video: